Vergroot je succes door effectieve Branding en Positionering

 

Branding en Positionering zijn de sleutel tot succes voor elk bedrijf, product of dienst.

Het is de manier waarop jij je onderscheidt van je concurrenten en laat zien waarom klanten bij jou moeten zijn in plaats van bij iemand anders. Sterke merken groeien sneller, genereren meer omzet en realiseren betere bedrijfsresultaten. Jouw ‘brand’, merk is daarom een de meest waardevolle bezittingen van jouw organisatie. Juist nu, in een tijd waar alles digitaal is en er een overvloed aan keuze is voor de consument, is het belangrijker dan ooit om je te onderscheiden.

Maar hoe doe je dat?

Door een sterk merk en een duidelijke positionering. Hierbij gaat het om het vaststellen van je merkwaarden, doelgroep en boodschap. Een sterk merk laat zien wie je bent en wat je doet, terwijl een duidelijke positionering aangeeft waarom klanten voor jou moeten kiezen. Dit vraagstuk geldt ook voor jouw werkgeversmerk.

Het doel van branding of merkmanagement is het bereiken van een breinpositie bij de (potentiële) consument waarmee de merkwaarde wordt vergroot.
Branding, brandmanagement, merkmanagement of merkenbeleid is de strategie waarbij een organisatie een product/dienst onder een merknaam in de markt profileert. Wij helpen je hier graag mee!
Positionering helpt te bepalen welke kansrijke positie jouw merk kan hebben ten opzichte van je concurrentie. Wij hebben hier veel ervaring in en geven hier ook vaak Masterclasses voor.

Functies van merken

Wat anderen zeggen

``Dankzij Adapt kregen wij duidelijkheid kregen over onze strategie en marketingdoelstellingen en gedurende het hele traject werd ik regelmatig goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De Adapt team was gemakkelijk om mee samen te werken en het belangrijkste was ook dat alles transparant en open was.`` - SUZANNE MASON

Contact

Niels Huismans
Managing partner

Ook jouw succes vergroten?

Neem gerust contact met ons op!