Naast onze ambitie om tot een rollende strategie te komen bieden wij ook business development power aan voor onze partners. Dit zijn eigenlijk extra (inhouse) ‘handjes’ voor o.a. (online) marketing, servicemanagement, (interim) management, communicatie activiteiten en projecten. Wij hebben een geheel netwerk van specialisten klaarstaan waarbij wij als organisatie altijd eindverantwoordelijk blijven.

Wij nemen met deze extra handjes dus een stuk business development uit handen. Dit zodat organisaties zich kunnen focussen op hun kerntaken. Onze aanpak zorgt voor hogere ‘value for money’ door het afstemmen van de specifieke behoefte aan uiteenlopende specialismen en door het concept te positioneren als ‘service’ in plaats van het wegzetten van mensen. Business Development gaat bij ons over strategische vraagstukken op o.a. het gebied van (online) marketing, management en groei & ontwikkeling van organisaties. Ook houdt het zich bezig met het (door)ontwikkelen van Business Modellen. Naast de ondersteuning bij deze strategische vraagstukken ondersteunt het ook bij de daadwerkelijke uitvoering. Wij noemen dit dus ‘Business Development Power’. Wij werken vanuit een vernieuwende invalshoek, een soort ‘ consultancy 2.0’ en dit betekent dat wij werken met concrete en meetbare doelstellingen – services – waarop wij ook afgerekend mogen én willen worden. Wij zijn echter wel transparant waar wij onze tarieven en projecten berekenen. Deze zijn hieronder te vinden. 

Heb jij behoefte aan echte business development power? Neem dan contact met Niels Huismans via 0643370724 of via niels@adapt.nl.