Schaakstuk koning wordt verzet

Technologie en de samenleving veranderen steeds sneller. Voorbij is de tijd dat je er als bedrijf met een goed idee gewoon voor kon gaan. Als je niet snel op nieuwe ontwikkelingen inspeelt, riskeer je irrelevant te worden. Wij helpen organisaties strategisch koers te zetten en te houden.

graphic-on-screen

Adapt Partnerprogramma

Ons overkoepelende programma heeft als resultaat dat jouw organisatie toekomstbestendig wordt en nog belangrijker: ook blijft. Door de pragmatische insteek met 6 stappen ervaar je snel resultaat en zet je echt de volgende stap met jouw team.

Lees meer

reaction

Rollende strategie

Samen zetten we routines op in je organisatie, zodat je sneller kunt reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Lees meer

to-do

Business validatie

Samen lichten we je businessmodel door en komen tot actiepunten om ervoor te zorgen dat je organisatie goed voorbereid is op te toekomst.

Lees meer

“Adapt Innovatie heeft mij geholpen in het valideren en toetsen van mijn business model. Hierdoor ben ik in staat geweest om tijdig en snel de noodzakelijke aanpassingen door te voeren. O.a. op het gebied van het verdienmodel.”

Pieter de Jong

We helpen je om jouw relevante doelgroepen te bereiken. Met een heldere en pragmatische methodiek voor social media, zoekmachine optimalisatie en content marketing. 

We vullen jouw organisatie aan en helpen eventueel bij het opbouwen van interne capaciteit.

strategie
Network-Final-130x130

Modern Organiseren

Ons bewezen concept om meer te halen uit de projectorganisatie. Om uit de vicieuze cirkel te stappen en zorgen dat er wordt geleverd, ‘no matter what’.

Lees meer

recruitment

Klantgedrevenheid

Je klant centraal stellen en je interne organisatie overtuigen van klantgedreven werken? Wij help je graag.

Lees meer

registered

Marketing Intelligence

Marketing Intelligence is de marketing tak van het ‘data-gedreven werken’. Wij helpen om marketing keuzes te baseren op onderzoek en data-analyse.

Lees meer

promotion

Online Marketing

Breng je boodschap doelgericht over aan jouw doelgroepen. Door scherpe strategische keuzes te maken en deze om te zetten naar een goede online marketingstrategie op maat.

Lees meer

“During the consultation stage, they made sure that we were clear on our marketing objectives without overselling their services. Throughout the campaign, I was updated regularly with the progress. He and his team were easy to work with and most importantly, everything about the campaign was transparent and any info I required was made easily accessible.”

Suzanne Mason

Image Transforms Pte. Ltd.