Leergang Strategieontwikkeling & Toekomstbestendigheid

Nieuwe inschrijfdata: 11 en 25 april 2024!

Daag jezelf uit: word een toekomstgerichte strateeg

Eens per kwartaal organiseert Adapt Innovatie de leergang
Strategieontwikkeling en Toekomstbestendigheid voor iedere professional die meer wil leren over:

  • Hoe je een wendbare strategie maakt;
  • Hoe je een strategie implementeert;
  • Hoe je toekomstverkenning toepast;
  • Hoe je een adaptieve en Lerende Organisatie wordt;
  • En welk leiderschap(sgedrag) daarbij past.

De leergang bestaat uit vier dagdelen, verdeeld over twee trainingsdagen. Samen gaan we aan de slag met een adaptieve en toekomstgerichte strategie en bieden we jou de handvatten om dit direct toe te passen in jouw organisatie. Ook leggen we de verschillende leiderschapsvormen uit, waarbij we dieper ingaan op welk soort leiderschap past binnen een toekomstbestendige organisatie. Wil jij vanuit een innovatieve en moderne invalshoek strategieën effectief vormgeven én uitvoeren in een snel veranderende wereld? En wil je aan de slag met jouw leiderschapskills? Dan is de leergang echt iets voor jou.

 

Leergang Strategie & Toekomstbestendigheid
Leiderschapsteam VolkerWessels ITBV is blij met hun certificaat

Wat levert de leergang op?

De leergang biedt je handvatten, kennis en inzichten om succesvol als adaptieve en toekomstgerichte strateeg te opereren binnen jouw werkveld. Je bent in staat om een succesvolle en uitvoerbare strategie te formuleren én te implementeren met een scherp oog voor de toekomst en adaptiviteit. Daarnaast leer je meer over je eigen leiderschapskwaliteiten en krijg je concrete ontwikkelpunten voor jouw persoonlijke leiderschap mee. Een AQ-assessment en persoonlijk rapport is onderdeel van de tweede trainingsdag van de leergang. Hiermee loop je als professional en strateeg voorop in een steeds sneller veranderende omgeving. Na afronding van de leergang ontvang je een certificaat van deelname.

"Ik wist al het een en ander over strategie en strategievorming, maar praktische handvatten had ik hier niet voor. Door met deelnemers en trainers van Adapt Innovatie in gesprek te gaan over hoe zij met de modellen zouden werken, werd het concreet, tastbaar en toepasbaar."​
Elmer Schra
Deelnemer

Voor wie is de leergang?

Je bent een (senior) professional / manager / adviseur / consultant / leider die betrokken is bij strategische beslissingen binnen de organisatie. Je hebt in je werk te maken met strategische vraagstukken en uitdagingen, bijvoorbeeld het doorvoeren van de organisatiestrategie. Je geeft leiding of hebt de ambitie om in de toekomst leiding te geven. Ook als je een operationele functie hebt, maar op termijn een strategische functie krijgt of ambieert, dan is deze leergang geschikt voor jou.

Praktisch

  • 11 april & 25 april 2024
  • Kosten: €1250 (ex. btw) voor twee dagen
  • Inclusief lesmateriaal en lunch
  • Tijden: 09:30u – 16:30u
  • Mocht je op deze data niet in de gelegenheid zijn, maar toch graag de leergang of één van de trainingsdagen volgen? Neem contact met ons op, dan kijken wij of we maatwerk kunnen bieden.

Meld je direct aan

Leergang Strategieontwikkeling & toekomstbestendigheid
"Wij merken dat organisaties met een toekomstgerichte en adaptieve strategie een steeds groter concurrentievoordeel behalen in hun markt. Deze bedrijven hebben een strategisch ritme en zijn toekomstbestendig. Wij willen meer organisaties en professionals in staat stellen om dit ook zelfstandig te realiseren. Het bieden van betaalbare maar hoogwaardige strategische leergangen is een maatschappelijk middel om organisaties in het MKB toekomstbestendig te maken. Hier zetten wij ons graag voor in."​
Niels Huismans
Managing Partner

Benieuwd naar welke andere stappen je kan zetten als organisatie? Neem nu contact met ons op!