Wij geloven in:

Confident

Ondernemerschap

Alle professionals samen maken Adapt Innovatie. Iedereen krijgt bij ons een % van certificaten waarbij je niet alleen meedeelt in het succes van de organisatie maar ook mee kan beslissen. Daarnaast biedt onze moderne arbeidsvoorwaarden de keuze aan professionals om hun eigen beloningsstructuur zelf te kiezen en deze iedere 6 maanden zelf aan te passen. Moderne en snel veranderende tijden vragen namelijk ook om moderne en aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Seeding

Leven lang leren

Wij zijn overtuigd dat het vermogen om constant te kunnen blijven leren en ontwikkelen cruciaal is voor zowel professionals als voor ons als organisatie. Iedere professional mag 20% van zijn/haar tijd besteden aan ontwikkeling. Deze uren kunnen gaan naar studie, cursussen maar bijvoorbeeld ook naar de ontwikkeling van eigen modellen en / of theorieën. Daarnaast begeleiden we elkaar met actieve intervisie en coaching onder leiding van managing consultants. Dit alles om steeds die toegevoegde te kunnen blijven leveren bij onze klanten.

Team

Toegepaste R&D

Leren is meer dan enkel het vergaren van kennis. Het is juist ook belangrijk om nieuwe kennis op concrete vraagstukken toe te passen. Dit doen wij niet alleen bij klanten maar ook binnenshuis. Door deze investering in kennis en producten hebben we voor steeds meer branches en toepassingen al een oplossing klaarliggen. Of een begin daarvan. Voorbeelden zijn de gevalideerde modellen en Quick Scan die we momenteel al inzetten bij onze klanten.

Network-Final

Modern samenwerken

Als iets innovatie in de weg staat, is het wel hiërarchie. Te veel energie gaat verloren door management. Daarom proberen wij om zo effectief mogelijk samen te werken door moderne technologie te laten werken voor ons en niet andersom. Wij maken o.a. gebruik van Office 365, Teams en Trello. Deze tools zetten wij zowel intern als extern in. Verder stimuleren wij iedere professional actief met zijn of haar ideeën aan de slag te gaan.