Wij geloven in:

Naast onze unieke diensten is ook de manier waarop wij deze diensten verzorgen en de manier waarop wij als organisatie te werk gaan net wat anders dan dat onze concullega’s dit doen. Lees hieronder meer over onze uitgangspunten en aanpak.

Partnership – Bij ons staat het partnership ook echt centraal…

Wij gaan alleen maar de verbinding met bedrijven en organisaties aan als wij overtuigd zijn dat dit voor iedereen een geschikt partnership is.

Empowerment – Wij zetten onze partners in hun kracht…

Ons doel is niet om organisaties afhankelijk van onze inzet te maken maar juist om te zorgen dat onze partners zich volledig kunnen focussen op ‘waar ze goed in zijn’. Organisaties hebben niet (altijd) de ruimte om uiteenlopende expertises in dienst te hebben en willen zich focussen op hun eigen kerntaken. (wij zijn overigens goed in Business Development)

Eigenaarschap – Wij geven invulling aan een ‘nieuwe’ vorm van consultancy…

Wij nemen projecten en opdrachten aan waarvan wij ook echt het eigenaarschap kunnen en mogen opnemen van, en met, onze klanten. Wij werken met concrete en meetbare doelstellingen waarop wij ook afgerekend mogen én willen worden.

Groei – Bij ons gaat groei voor de winst…

Business Development gaat over groei, nieuwe business modellen en innovatie. Groei gaat daarbij zeker niet alleen over het realiseren van meer omzet, maar vooral ook over nieuwe dingen leren en buiten je comfortzone treden. Dat geldt voor onze klanten, maar ook zeker voor eenieder die bij Adapt Innovatie werkt. Wij helpen daarmee niet alleen onze partners, maar ook onze eigen mensen. Wij investeren jaarlijks tot 70% van onze winst hierin.

Adapt concept – Wij maken gebruik van het Adapt organisatieconcept…

Wij geloven in mensen die hun leven lang willen blijven leren en ook anderen enthousiasmeren om dat te kunnen doen. Daarnaast sluit de diversiteit in organisaties van Adapt ook bij ons aan om gebruik te maken van elkaars expertises en kerntaken. Lees hier meer over onze gedeelde kernwaarden.

Onze aanpak