Baha Korkmaz - Adapt Innovatie

Baha Korkmaz

Een gepassioneerde marketing strateeg. Houdt ervan zich te begeven in de diverse problematieken die de marketingwereld met zich meebrengt. Van het bedrijfsspecifiek visualiseren van marketing-modellen en funnels, tot het bedenken, opzetten, en uitvoeren van resultaat behalende campagnes. Geen uitdaging die te groot is. Gaat liever bezig met een traject welke hem zoveel mogelijk uitdaagt, dan een die gemakkelijk te bewandelen is. Leeft naar de wijze woorden van Theodore Roosevelt: ‘’The most important single ingredient in the formula of success is knowing how to get along with people.‘’.

Verder zeer gemotiveerd als het aankomt op organisaties en mensen in hun kracht te zetten. Communicatie is het sleutelwoord waar hij heilig in gelooft. Denkt en praat dan ook graag mee over de verscheidene marketingactiviteiten, zij het online en offline marketing, of een combinatie hiervan.

Tenslotte zijn onderwerpen die mij persoonlijk interesseren en waar ik mij in zowel mijn professionele leven als privéleven mee bezig houd: duurzaam en verantwoord leven, technologische innovatie, culturen en reizen.

 

Baha is gespecialiseerd in:

Artikelen van Baha:

.