Baha Korkmaz - Adapt Innovatie

Baha Korkmaz

Een gepassioneerde marketing strateeg. Houdt ervan zich te begeven in de diverse problematieken die de marketingwereld met zich meebrengt. Van het bedrijfsspecifiek visualiseren van marketing-modellen en funnels, tot het bedenken, opzetten, en uitvoeren van resultaat behalende campagnes.

Krijgt energie van het zich begeven in diverse problematieken binnen organisaties bij het uitvoeren van strategieën, van concrete projecten tot procesvraagstukken. Past zich door een flexibele instelling eenvoudig aan situaties aan en maakt gemakkelijk contact met mensen top-down en bottom-up. Communicatie, omgang en aanpassingsvermogen zijn leidend hierbij. Kan boodschappen daardoor goed vertalen naar de ontvanger en zo het team écht in beweging krijgen. Eindresultaat: zorgt ervoor dat de klus geklaard wordt.

Tenslotte zijn onderwerpen die mij persoonlijk interesseren en waar ik mij in zowel mijn professionele leven als privéleven mee bezig houd: duurzaam en verantwoord leven, technologische innovatie, culturen en reizen.

 

Baha is gespecialiseerd in:

Artikelen van Baha:

.