John Jilderda

John Jilderda

Ik heb een multiculturele achtergrond: Australisch van geboorte, wereldburger in hart en nieren, Italiaans in mijn keuken, Nederlands in mijn arbeidsethos en Europeaan als keuze. Allround omzet- en resultaatgerichte manager met een track record in commerciële en strategische turn-a-rounds, operationele verbetering, strategische heroriëntatie, het starten van nieuwe bedrijven met het creëren van merken en loyalty marketing.
Ervaring met verschillende culturen (België, Canada, V.S., Duitsland, Japan, Frankrijk en Scandinavische landen), het leiden van grote bedrijven van mensen (450+) en kleine gerichte groepen marketingprofessionals. Gewerkt in IT, Telecom(T-mobile,Orange, KPN) Kantoorautomatisering, Sport Marketing en Communicatie bedrijven. Ik ben een hands-on, meertalige marketingprofessional met ervaring en begrip van marketingstrategieën voor B2B-bedrijven.
Mijn uniekheid is dat ik het vermogen heb om merkwaardeproposities te vertalen naar actiegerichte communicatie die leads creëert. Een sparringpartner en leider in het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiestrategieën. Een bewezen staat van dienst in het aansturen en coachen van internationale professionals en samenwerkingen met executive teams. Ik ben op de hoogte van de nieuwste marketingtools en -technologieën.

 

John is gespecialiseerd in:

Artikelen van John:

.