Rebecca-1

Rebecca Belderok

Het is mijn missie om zo veel mogelijk ondernemers en organisaties te helpen met het optimaliseren van (de impact van) hun strategie, vooral met betrekking tot hun online kanalen. Dat is ook de reden dat ik me heb gespecialiseerd in Content Marketing en Social Media Marketing. Ik ben er trots op dat ik bedrijven kan helpen om hun strategie naar het volgende level te tillen.

Innovatie staat nooit stil, vooral niet in de digitale wereld. Mijn ervaring ligt op het gebied van (interne) digitalisatie en het optimaliseren van de dienstverlening. Dit heb ik voornamelijk bij overheidsinstanties kunnen doen. Ik breng mensen graag samen om het meeste uit hen en het project te halen en op die manier samen het project tot een goed einde te brengen.

Bij Adapt Innovatie heb ik het naar mijn zin sinds dag 1. Doen waar je van houdt, met flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Hoe tof is dat?! In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke bordspellenkoningin, ga ik graag wandelen in de natuur en probeer ik vaak buiten mijn comfortzone te treden.