Rebecca-1

Rebecca Belderok

Ik heb Food en Business gestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Gespecialiseerd in de zakelijke kant van de voedingsmiddelenindustrie, hield ik mij bezig met onder andere marketing, sales, inkoop, logistiek en supply chain. Tijdens mijn afstudeeropdracht heb ik me bezig gehouden met strategie ontwikkeling en online marketing wat ik erg interessant en leuk vond.

Bij Adapt Innovatie heb ik het naar mijn zin sinds dag 1. Doen waar je van houdt, met flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling. Hoe tof is dat?!

Ik geloof dat bedrijven meer met hun online kanalen kunnen doen. Dat is waarom ik heb gekozen me te specialiseren in Online Marketing en Social Media Marketing. Het is mijn missie om zo veel mogelijk bedrijven te helpen met het optimaliseren van hun strategie, vooral met betrekking tot hun online kanalen. Ik ben er trots op dat ik bedrijven kan helpen om hun strategie naar het volgende level kan tillen.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatieke bordspellenkoningin, ga ik graag wandelen door de natuur en probeer ik mijn 3D-printer aan de praat te krijgen.