Spencer J. Matthews

Gedreven en veelzijdige professional, goed in het beheersen en managen van complexe trajecten. Ondernemend, resultaat en prestatiegericht. Creatieve, enthousiaste en leergierige persoonlijkheid. Een echte duizendpoot. Denkt graag buiten de kaders om op zowel korte als op lange termijn resultaten te behalen. Legt gemakkelijk contact met mensen van verschillende culturele afkomst, religie en niveau. Organisatorisch sterk, analytisch, probleemoplossend en autodidact. Oog voor de kleinste details en vindt oplossingen daar waar anderen opgeven.  

Om mijn functie goed te kunnen vervullen wil ik alles weten van de branche en mijn werk/opdrachtgever.(from bottom till top) Deze kennis maakt het mij makkelijker om de gebruikerswensen te vertalen in technische en beheersbare oplossingen. 

Teambuilder door middel van het overdragen en delen van kennis. Nummer 1 word je niet alleen! Daarom is het belangrijk dat collega’s ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik speel zelf een actieve en coachende rol bij de uitvoering van werkzaamheden. 

 

Spencer is gespecialiseerd in:

Artikelen van Spencer:

.