Youssra Tounsi - Project Strateeg

Youssra Tounsi

Breed inzetbare, flexibele en ervaren moderne projectmanager en marketing strateeg, met ondernemende ambities, met passie voor mensen en gericht op resultaat. Pragmatisme in plaats van routine. De meeste trajecten die ik begeleid heb als projectmanager worden succesvol afgerond, mede door het inzetten op project leiderschap in plaats van management.

Ik ondersteun organisaties in het ontdekken, ontwikkelen en realiseren van innovatieve groeistrategieën op zowel nationaal als internationaal niveau. Duurzame partnerships en het realiseren van waarde staat altijd centraal.

Door mijn flexibele instelling kan ik mij eenvoudig aanpassen aan onverwachte situaties en maak ik gemakkelijk contact met mensen top-down en bottom-up. Daardoor kan ik boodschappen goed vertalen naar de ontvanger en zo het team écht in beweging krijgen. Mijn achtergrond in marketing en brede internationale ervaring helpen bij het goed kunnen aansluiten van boodschap op ontvanger. Het belangrijkste is echter wel… Ik zorg dat de klus hoe dan ook gedaan wordt, zoals beloofd.

Youssra is gespecialiseerd in:

Artikelen van Youssra:

.