Het doel van de strategiecoach is om de strategie van een organisatie of afdeling te implementeren, levend te houden én ritme in aan te brengen en scherpte te creëren in het denken en handelen van de mensen. Inhoudelijk maar ook op proces en structuur.

De strategiecoach zorgt ervoor dat de strategie van een organisatie of afdeling succesvol wordt geïmplementeerd en levend blijft. De coach faciliteert het strategisch ritme en fungeert daarnaast ook als onafhankelijk sparringpartner van bijvoorbeeld het MT. Dit doet de coach door te sturen op harde (processen) en zachte (mensen) factoren binnen het strategie-implementatie proces.

Heb jij behoefte om jouw organisatiestrategie effectief te implementeren en daarbij adaptief te kunnen blijven opereren? Dan zijn onze strategiecoaches een uitkomst voor jouw organisatie. Voor iets meer dan 400 euro per maand heeft jouw organisatie nu al toegang tot een eigen specialistische strategiecoach.

 

Wat levert een strategiecoach op?

Een strategiecoach resulteert in een hogere winstgevendheid voor de organisatie doordat:

  • een strategisch ritme wordt aangebracht met als gevolg dat de strategie wordt geïmplementeerd, de juiste focus wordt bepaald en de organisatie wendbaar blijft voor nieuwe ontwikkelingen;
  • de strategie uitvoerbaar wordt en ook echt tot uitvoer komt. De uitvoerkracht van de strategie wordt verhoogd;
  • Het adaptief en lerend vermogen van de organisatie wordt verhoogd en de betrokkenheid van medewerkers bij de strategie wordt vergroot.

Wil jij vrijblijvend met één van onze strategiecoaches sparren over jouw strategie-implementatie uitdaging? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Ik wil graag meer info

[dt_team_carousel post_type=”posts” order=”asc” orderby=”rand” dis_posts_total=”4″ posts_offset=”0″ img_border_radius=”0px” post_title_bottom_margin=”0px” show_team_desc=”n” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” arrow_bg_width=”36x” arrow_border_width=”0px” r_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” r_arrow_v_offset=”0px” l_arrow_icon_paddings=”0px 0px 0px 0px” l_arrow_v_offset=”0px” posts=””]

Adapt Partnerprogramma

De Strategiecoach is onderdeel van het Adapt Partnerprogramma.

Wil jij ook klaar zijn voor de toekomst en wil je meer weten over het Adapt Partnerprogramma? Neem dan contact met ons op.