De strategie staat vast en nu?

 

Het effectief en met slagkracht uitvoeren van de strategie is een kritische succesfactor voor alle organisaties. Een plan maken en op papier zetten is één ding, het succesvol tot uitvoering brengen is iets heel anders. Dit is daarom één van de lastigste uitdagingen voor organisaties. Wij hebben de kennis, ervaring, programma’s en methoden om iedere organisatie te helpen met het snel en krachtig uitvoeren van de strategie. Wil je hier meer over weten? Lees dan de blog van Niels Huismans over the strategy to execution gap.

Onze Moderne Projectmanagers en Project Strategen zijn pragmatisch en hebben de juiste ervaring om organisaties te helpen veranderen, verbeteren, vernieuwen en innoveren. Wij maken het verschil door de juiste professional, op het juiste moment met de juiste interventies aan onze klanten te koppelen. Als strategiebureau helpen we strategieën tot leven te brengen, deze daadwerkelijk te implementeren en borgen, om zo het ritme van organisatie ontwikkeling in gang te houden. Ons bewezen concept van Modern Projectmanagement zorgt dat er wordt geleverd, ‘no matter what’.
Strategieontwikkeling is een continu proces dat steeds meer verweven raakt met de strategie uitvoering. Het Adapt Partnerprogramma is een overkoepelende dienstverlening, waarmee we jouw organisatie intensief begeleiden en ondersteunen in het toekomstbestendig worden én blijven. Hiervoor koppelen we diverse werksessies aan de strategieontwikkeling en -uitvoering. Het Adapt Partnerprogramma verhoogt de paraatheid van jouw organisatie.
De strategie staat vast, nu is het zaak om deze continu en in een bepaald ritme tegen het licht te houden. De rollende strategie is onze methode om van strategieontwikkeling een cyclisch proces te maken. Hierdoor kan jouw organisatie sneller veranderingen herkennen, kansen en bedreigingen identificeren en het initiatief nemen. Onze Rollende Strategie is een onderdeel van het Adapt Partnerprogramma en kan ook apart afgenomen worden.

Strategiecoach

Strategiecoach

Leer de geheimen van het ontwikkelen van een toekomstbestendige en scherpe strategie.

Modern Projectmanagement

Modern Projectmanagement

Ons bewezen concept om meer te halen uit de projectorganisatie. Om uit de vicieuze cirkel te stappen en zorgen dat er wordt geleverd, ‘no matter what’.

Branding en Positionering

Branding en Positionering

Branding en positionering zijn belangrijker dan ooit. Wij helpen een duidelijker beeld te vormen van jouw organisatie. Dit kan leiden tot een hogere naamsbekendheid, een positief imago en een sterker loyaliteit van alle stakeholders.

Klantgedrevenheid

Klantgedrevenheid

Organisaties die klantgedreven werken zijn winstgevender. Je klant centraal stellen en je interne organisatie overtuigen van klantgedreven werken? Daar kunnen wij je bij helpen.

Marketing Intelligence

Marketing Intelligence

Marketing Intelligence is de marketing tak van het ‘data-gedreven werken’. Wij helpen om marketing keuzes te baseren op onderzoek en data-analyse.

Online Marketing

Online marketing

Breng je boodschap doelgericht over aan jouw doelgroepen. Door scherpe strategische keuzes te maken en deze om te zetten naar een goede online marketingstrategie op maat.

Wat anderen zeggen

``Dankzij Adapt kregen wij duidelijkheid over onze strategie en marketingdoelstellingen. Gedurende het hele traject werd ik regelmatig goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Het Adapt team was gemakkelijk om mee samen te werken en het belangrijkste was ook dat alles transparant en open was.`` - SUZANNE MASON

Contact

Laurens van Piggelen
Managing partner

Hulp nodig met jouw strategie-uitvoering?

Neem gerust contact met ons op!