Een belangrijk onderdeel van Online Marketing is de visualisatie en vormgeving, oftewel het visualiseren van de content en de communicatie. Bij een goede copy hoort vaak ook een pakkende afbeelding. De doelgroep komt namelijk sneller tot actie wanneer zij ook op visueel gebied gestimuleerd worden. Om dit te verwezenlijken combineren wij de huisstijl van onze klanten met de juiste vormgeving.

Tijdens het uitvoeren van onze Rollende Strategie komt vaak ook de vraag naar voren of wij de content en branding kunnen visualiseren. Bij content creatie hoort namelijk ook de vormgeving. Met name social media marketing vereist een visualisatie die de doelgroep aanspoort om actie te ondernemen. Want met alleen tekst kom je er meestal niet, wij zijn ten slotte visueel ingesteld.

Daarom verzorgen wij bij Adapt Innovatie de visualisatie en vormgeving van zowel de boodschap, de strategie en de bedrijfscultuur van onze klanten. Hierbij schenken wij veel aandacht aan de kaders en de huisstijl.

Visualisatie en Vormgeving bij Adapt Innovatie

Visualisatie en Vormgeving bij onze klanten

Hieronder vind je voorbeelden van de vormgeving en visualisatie die wij hebben mogen verzorgen voor huidige en voormalige klanten.

Adapt Analytics

Proces Analyse
Visualiseren van van business-en procesanalyse
BI Outsourcen
De vormgeving weerspiegelt het belang van interne oplossingen.

Ons werd gevraagd om op inhoudelijk gebied blog artikelen, expertises, en social media posts te visualiseren. Conceptueel bleven wij trouw aan de huisstijl en kleuren van Adapt Analytics. De uitdaging was om met een beperkt kleurenpalet de boodschap helder en duidelijk over te brengen. Met name tijdens het visualiseren van de expertises van Adapt Analytics was het belangrijk om middels simpele geometrische vormen zoveel mogelijk te kunnen communiceren.

Inzicht Brilliant Works Meme v1.1_00000
Webinar Promotie met een lichte komische toon

Organisatie-Kundig

OK! Artikel
Ondersteunende afbeelding van blog artikel 'Intellectuele Waarde'
Six Capitals Model
Uitvergroot contrast tussen huisstijl en vormgeving gast-artikel
Toekomstbestendig Ondernemen Introductie
Illustratie: Toekomstbestendig Ondernemen - een introductie

Bij Organisatie-Kundig was het onze taak om visueel ondersteunend materiaal te creëren voor artikelen van zowel de klant als gastauteurs. Wij kozen voor een uitvergroot contrast tussen de besproken onderwerpen in de artikelen en de ondersteunende afbeeldingen: de complexe aard van de artikelen hebben wij vertaald naar een simpele vormgeving in de basis. De uitdaging lag dan ook juist in deze vertaalslag van complex materiaal naar simpele vormgeving.

Reboow

Illustratie onderling verbonden systemen
Illustratie onderling verbonden systemen
Machinepark Optimalisatie
Haperingen en focus effecten illustreren de core business van Reboow: machinepark optimalisatie

Voor Reboow mochten wij een marketing campagne verzorgen waarin de vormgeving het verhaal en de expertise achter het bedrijf illustreerde. Om de jonge geest van het bedrijf te reflecteren in de communicatie kozen wij voor een vormgeving waarin de huisstijl werd gecombineerd met het visualiseren van de vele ingewikkelde toeters en bellen die komen kijken bij de core business van Reboow: machinepark optimalisatie. Haperingen, onderling verbonden systemen, en focus effecten zorgden voor een effectieve communicatie.

Reboow Werkwijze Visualisatie
Reboow Werkwijze Visualisatie

Ook behoefte aan vormgeving van een hoger niveau?

    Ik wil de Adapt Strategie Scan doen!

    Neem contact met ons op!