Wil je leren hoe je een onvergetelijke klantbeleving kunt creëren? Dan is onze klantreis workshop iets voor jou! Adapt Innovatie geeft na de zomer een workshop over klantreizen speciaal voor ondernemers uit de fitnessbranche. Leer kijken door de ogen van jouw leden. We zullen laten zien hoe clubs en organisaties meer klantgedreven kunnen werken en zo een echte 9+ organisatie kunnen worden.

We zullen ook zelf aan de slag tijdens deze workshop. Zo gaan we bijv. ook leren hoe we op een eenvoudige manier de behoeften, emoties en ervaringen van onze klanten in kaart kunnen brengen. Dit zodat we ook zelf allemaal concrete acties en interventies kunnen bedenken om de klanttevredenheid en loyaliteit verder te verhogen.

Ben je klaar om echt in de schoenen van de klant te gaan staan?
De workshop vindt plaats op 19 oktober van 09:30 tot 13:00 op ons kantoor aan het Broederplein in Zeist. Er geldt een actietarief nu een speciaal actietarief. Normaal € 149,- maar nu slechts € 99,- per persoon, inclusief lunch en materiaal. Plaatsen zijn beperkt dus meld je direct aan!
    Actie: Schrijf je nu in en betaal slechts 99 euro in plaats van het normale tarief van 149,-