Stage Adapt Innovatie

Ben jij op zoek naar een stage in de richting van HR en Employer Branding? Dit is je kans! Bij Adapt Innovatie zoeken we een nieuwe stagiair(e). Hieronder vertellen wat een stage bij Adapt Innovatie betekent.

Wat ga je dan doen?

 • Als HR & employer branding-stagiair(e) ben je onderdeel van ons intern kernteam. In deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de werving en selectie van professionals voor het label van Innovatie, Denk hierbij onder andere aan cv- selectie, voeren van eerste kennismakings gesprekken en coördinatie van contacten;
 • Je bent mede-verantwoordelijk voor het opzetten, voorbereiding, coördinatie en aftercare van recruitment activiteiten;
 • Je krijgt alle vrijheid om je creativiteit en commercialiteit te botvieren op onze werving en employer branding. Denk aan het creëren van content voor de website (zoals blogs & interviews) en onze social media kanalen;
 • Naast het “vaste pakket” van werkzaamheden is er ook veel ruimte om zelf projecten op te pakken of bij bestaande projecten aan te haken. Denk hierbij aan projecten binnen diversiteit & inclusie of duurzaamheid maar ook het behouden van de verbinding tussen collega’s.
 • Naast de activiteiten van Adapt Innovatie mag je ook meedenken en werken aan de bredere Employer Branding van Adapt en haar andere labels.

Wat bieden wij jou?

Je werkt in een dynamische, visie-gedreven organisatie met veel energie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is een teamgevoel en je bent onderdeel van het Adapt Innovatie kernteam met wekelijkse stand-ups en periodieke strategie sessies. Daarnaast krijg ook jij, net zoals onze professionals en kernteam leden, de kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling in de vorm van: coach gesprekken, trainingen en kennissessie. We bieden een fijne plek, zowel offline als online. Een mooi kantoor in Zeist aan het Broederplein. Uiteraard bieden wij ook een stagevergoeding en daarnaast maken we afspraken over mooie bonussen voor het binnenhalen van nieuwe professionals.

Wat verwachten we van jou?

Als stagiair ben je direct één van de gezichten van Adapt Innovatie voor onze potentiële professionals. Daarom geloven we dat het belangrijk is dat je het volgende in huis hebt:

 • Je bent creatief en je krijgt energie van het bedenken van nieuwe ideeën op het gebied van recruitment;
 • Je weet van aanpakken: je bent iemand die denkt in kansen en oplossingen en bent stressbestendig;
 • Sensitiviteit en mensgerichtheid zou vaardigheden die helemaal bij jou passen;
 • Je hebt de capaciteit om doelgericht te plannen en organiseren. Van het uitwerken van nieuwe plannen krijg jij energie;
 • Je vindt het leuk om content te creëren voor onze verschillende online kanalen en kan hierbij outside-the-box denken;
 • Je vindt het leuk om met veel verschillende mensen in contact te staan en bent een geboren multi-tasker.

En ook niet onbelangrijk…

 • Je bent bezig met een WO Bachelor of Masterstudie;
 • Je bent circa vijf maanden beschikbaar voor 24 tot 32 uur in de week;

Heb je een andere achtergrond, ben je op zoek naar een andere constructie of heb je vragen? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden!

Solliciteren? Leuk! Stuur je CV en korte motivatie naar niels@adapt.nl  en wie weet tot snel! Wil je meer weten? Ook dan mag je natuurlijk eerst ook contact met Niels opnemen via niels@adapt.nl of via 06-43379724. Voor andere vacatures kijk op onze werken bij pagina.