Adapt Innovatie

Werken bij ons

Werken bij Adapt Innovatie betekent dat je terechtkomt in een jong, dynamisch team. Werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij altijd op zoek naar eigenwijze en ondernemende professionals met een passie om strategische vraagstukken (mee) aan te pakken. Als je er van overtuigd bent dat jij past binnen de cultuur van Adapt en mee wilt bouwen aan de toekomst, nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.

Dit zijn onze mensen

Laurens van Piggelen

Managing Partner & MPM

Rishad Naidoo

Consultant & Accountmanager

Niels Huismans

Managing Partner & Strateeg

Youssra Tounsi

Modern Projectmanager

Kimberly Krul

Strateeg & MPM

Adapt is persoonlijk en informeel

Elke professional is een individu en wordt ook zo behandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat het vermogen om constant te blijven leren en ontwikkelen cruciaal is voor onze professionals én organisatie. Daarom mag iedere professional 20% van hun tijd besteden aan ontwikkeling. Dit kan gaan naar studie of cursussen, maar bijvoorbeeld ook naar de ontwikkeling van eigen modellen en/of theorieën.

Verschillende projecten

Soms lang, soms kort. Soms alleen, soms met een team; onze projecten zijn divers en uitdagend.

passie voor strategie

Met jouw passie en expertise inspireer je onze klanten om hun groeibarriére te doorbreken. 

kantoordag & teammeeting

We  vinden de verbinding met elkaar houden belangrijk. Dus ook al zit je in house op een opdracht, minimaal 1x per week zien we elkaar (fysiek of digitaal).

Adapt Innovatie

Al onze mensen maken samen onze organisatie. Iedereen bij ons krijgt een percentage van certificaten waardoor je niet alleen meedeelt in het succes van de organisatie, maar óók kunt meebeslissen. Dit vinden wij belangrijk en vraagt ook wat van onze mensen. Ondernemerschap en eigenaarschap zijn daardoor karakteristieken waar wij actief op selecteren. Daarnaast hechten wij veel waarde aan modern werkgeverschap. Als iets innovatie in de weg staat, is het wel hiërarchie. Daarom stimuleren wij iedere professional actief om met hun ideeën aan de slag te gaan.

Dit is wat we doen

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Laat hier je e-mailadres achter