Strategievorming Strategie-uitvoer Partnerprogramma Interim Professionals

Samen koers zetten. Dat is wat we doen. Hier lees je meer over hoe we dat doen.

Adapt Innovatie

Hier zijn we goed in

Veel organisatie staren zich blind op het heden. Zaken als veranderingen in de markt, concurrenten of zelfs verlies van personeel zien ze niet aankomen. Bij Adapt Innovatie helpen we teams, afdelingen en organisaties met het vormen en valideren van de strategie én de uitvoer daarvan. Door regelmatig uit te zoomen zie je kansen en bedreigingen, waardoor je daar sneller op kunt inspelen. Met onze interim professionals zorgen we ervoor dat de (nieuwe) strategie en het bijbehorende plan niet in de lade verdwijnt. Onze mensen brengen de boel in beweging.

Strategievorming

Wij helpen jou met een toekomstbestendige strategie. Samen zetten we koers. Ben jij klaar voor de toekomst?

Meer info

Adapt
Innovatie

We zien dat de meeste organisaties vastlopen in een vicieuze cirkel. Er zijn ontzettend veel veranderingen gaande in organisaties. Teams die samenvoegen, productontwikkelingen, bezuinigingen, fusies, groei…Vaak tegelijkertijd. Er ligt veel druk op projecten om te leveren. Meer dan 70% van deze projecten faalt. Redenen hiervan zijn o.a. eilandvorming, continue verandering (zonder rode draad) en focus op operational excellence. De kracht van Adapt Innovatie ligt in het doorbreken van deze vicieuze cirkel. Ons antwoord op deze worstelingen is Modern Projectmanagement. Hierin zetten wij vol in op de soft skills van de projectmanager als kritische factor. Het ligt namelijk niet aan de methodiek, maar aan de verbindende rol van de projectmanager of projecten slagen of niet.

Waarom kiezen voor Adapt Innovatie?

Eigenaarschap

Wij geven invulling aan een 'nieuwe' vorm van consultancy, waarbij we de verantwoordelijkheid - de resultaten - van een project echt op ons nemen. Concreet, meetbaar en modern.

Impact vanuit Partnerships

Wij werken altijd vanuit de overtuiging om echte impact te maken. Wij maken geen plannen om het plannen maken en gaan alleen een samenwerking aan als dit een win-win situatie oplevert.

Empowerment

Wij hebben gewoon super goede en leuke mensen in huis. Strategische denkers en specialisten voor executie. Wij borgen onze kennis en expertise bij onze klanten, maken onszelf overbodig en zetten onze klanten in hun kracht.

Groei

Bij ons gaat groei voor winst. Groei gaat niet alleen over meer omzet, ook over nieuwe dingen leren en buiten je comfortzone treden. Wij geloven in mensen die hun leven lang willen blijven leren en anderen enthousiasmeren dat ook te doen.
csm_GBA_NIELS_HUISMANS_0026a_ee220dc525

Adapt. Before you have to. Deze quote vat voor mij de essentie samen van wat wij doen bij Adapt Innovatie.”

Niels Huismans

Benieuwd naar welke stappen je kan zetten als organisatie? Neem nu contact met ons op!