Adapt Partnerprogramma

Wij helpen jouw organisatie toekomstbestendig te worden, verandering te sturen én te groeien.

Tijdens het Adapt Partnerprogramma stellen we de toekomstgerichte strategie scherp, bepalen we de focus voor de komende periode en hebben we oog voor het adaptief en lerend vermogen van jouw organisatie.

Maak jouw organisatie toekomstbestendig

Adapt Innovatie

Partner Programma

Strategisch ritme

De Rollende Strategie is onze methode om van strategie ontwikkeling een cyclisch proces te maken. Hierdoor kan jouw organisatie sneller veranderingen herkennen, kansen en bedreigingen identificeren en hierop reageren.

toekomstgericht & flexibel

We begeleiden en ondersteunen jouw organisatie intensief in het toekomstbestendig worden én blijven. Hiermee verhogen we de paraatheid van jouw organisatie.

Organisatie in beweging

We maken onszelf onmisbaar door onze kennis en kunde tijdens het programma over te dragen. We tonen resultaten, doen inzichten op en borgen dit bij jullie professionals.

Wil je snel weten hoe jouw organisatie ervoor staat?

Doe de gratis Adapt Strategy Quickscan

Adapt Innovatie

Partner
Programma

 

Het Adapt Partnerprogramma helpt bij het toekomstbestendig maken en houden van jouw organisatie. Door de pragmatische insteek en kort cyclische processen ervaar je snel resultaat en zet je de volgende stap met jouw team. Het programma doorloopt zes stappen van strategievorming tot en met uitvoering. Tijdens dit traject stellen we de toekomstgerichte strategie scherp en bepalen we de focus voor de komende periode. We hebben oog voor wat de organisatie aankan – het adaptief en lerend vermogen – en blijven begeleiden bij de uitvoer van de plannen. Zo committeren wij ons aan jouw succesvolle toekomstbestendigheid.

 

Relevante blogs

Wil je eerst even sparren?

Wat we nog meer doen