Leergang Strategieontwikkeling & Toekomstbestendigheid

Eens per kwartaal organiseert Adapt Innovatie de leergang Strategie ontwikkeling en Toekomstbestendigheid. Deze vernieuwde leergang sluit nauw aan bij de ambitie van het  strategiebureau: zoveel mogelijk organisaties in Nederland in staat stellen om een toekomstgerichte en adaptieve strategie na te streven.

Adapt Innovatie verzorgt al verschillende opleidingen en trainingen, maar biedt sinds 2023 een diepgaande en vernieuwende leergang aan voor professionals op strategisch gebied. De leergang bestaat uit vier dagdelen verdeeld over twee trainingsdagen. De leergang is ontwikkeld vanuit een moderne en praktische invalshoek. Het biedt professionals de handvatten om in een snel veranderende marktstrategieën effectief vorm te geven en te implementeren.

Verschillende thema’s waaronder strategievorming, toekomstbestendigheid, strategie-implementatie, AQ en organisatieadaptiviteit komen aan bod in de leergang, waarbij een sterke link wordt gemaakt met de dagelijkse praktijk van het werkveld. De leergang is een opmaat voor Adapt Innovatie om opleiding en training sterker te verankeren in haar dienstverlening.

Maatschappelijk middel

Niels Huismans: “Wij merken dat organisaties met een toekomstgerichte en adaptieve strategie een steeds groter concurrentievoordeel behalen in hun markt. Deze bedrijven hebben een strategisch ritme en zijn toekomstbestendig. Wij willen meer organisaties en professionals in staat stellen om dit ook zelfstandig te realiseren. Dit door opleidingen en trainingen te faciliteren die laagdrempelig, kwalitatief sterk, praktisch en individueel toegankelijk zijn. Het bieden van betaalbare maar hoogwaardige strategische leergangen is een maatschappelijk middel om organisaties in het MKB toekomstbestendig te maken. Hier gaan we ons dan ook sterker voor inzetten.”

Wil je weten wanneer de volgende gepland staat, meer informatie of je direct al aanmelden? Dat kan hier!

Weten wanneer de volgende leergang is? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Laat hier je e-mailadres achter

Meer blogs