Leergang

Daag jezelf uit en word een adaptieve en toekomstgerichte strateeg voor jouw organisatie en binnen jouw markt.

De leergang adaptieve en toekomstgerichte strateeg bestaat uit vier dagdelen verdeeld over twee trainingsdagen. Samen gaan we aan de slag met een adaptieve en toekomstgerichte strategie en bieden we jou de handvatten om dit direct toe te passen bij jouw organisatie. Wil jij vanuit een innovatieve en moderne invalshoek strategieën effectief kunnen vormgeven én uitvoeren in een snel veranderende wereld? Dan is deze leergang echt iets voor jou.

Deel 1 leergang (eerste trainingsdag): Een onderscheidende en uitvoerbare strategie

 • Ochtenddeel – De strategische kern
 • Middagdeel – Van strategie naar executie

Deel 2 leergang (tweede trainingsdag): Toekomstbestendigheid: leren en doorontwikkelen

 • Ochtenddeel – Toekomstgerichtheid en scenarioplanning
 • Middagdeel – Een adaptieve en lerende organisatie
Leergang inschrijving


  Wat levert de leergang ‘adaptieve en toekomstgerichte strateeg’ op?

  De leergang biedt je de handvatten, kennis en inzichten om succesvol als adaptieve en toekomstgerichte strateeg te kunnen opereren binnen jouw werkveld. Je bent in staat om een succesvolle en uitvoerbare strategie te formuleren en te implementeren met een scherp oog voor de toekomst en adaptiviteit. Hiermee loop je als professional en strateeg voorop in een steeds sneller veranderende omgeving.

  Na afronding van de leergang en de trainingsdagen ontvang je een certificaat van deelname. Een AQ assessment en persoonlijk rapport is onderdeel van de tweede trainingsdag van de leergang.

  Voor wie?

  Je bent een (senior) professional / manager / adviseur die betrokken is bij strategische beslissingen binnen de organisatie. Je hebt in je werk te maken met strategische vraagstukken en uitdagingen, zoals bijvoorbeeld het doorvoeren van de organisatiestrategie. Ook als je een operationele functie hebt, maar op termijn een strategische functie krijgt of ambieert, dan is deze leergang geschikt voor jou.

  Wij streven naar een deelnemersgroep waar een combinatie van talent, ervaring en kennis aanwezig is.

  Investering

  Je kunt je aanmelden voor de complete leergang, maar de trainingen zijn ook los te boeken.

  De investering voor de leergang is €1150 per persoon (vrij van btw). De bedrag is inclusief lesmateriaal en lunch. Wil je (voor nu) alleen deelnemen aan het eerste deel.? Dan bedraagt de investering voor deze training €695 per persoon.

  Tot 1 maart 2023 kun je gebruik maken van ons Early Bird tarief. Je betaalt dan slechts  €990 voor de leergang en  €550 voor het eerste deel.

  Data en aanmelden

  De leergang (deel 1) start op woensdag 29 maart 2023 in Zeist. De tweede trainingsdag staat voorlopig gepland op 14 juni 2023. De dagen zijn van 09:30 tot 16:30.

  Mocht je op deze data niet in de gelegenheid zijn, maar toch graag de leergang of de eerste trainingsdag willen volgen? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we of we maatwerk kunnen bieden.

  Daag jezelf uit en meld je aan voor de leergang adaptieve en toekomstgerichte strateeg. Aanmelden voor de leergang doe je via onderstaand inschrijfformulier. Je kunt je aanmelden voor de gehele leergang (trainingsdag 1 en 2) of in eerste instantie alleen voor deel 1 (een onderscheidende en uitvoerbare strategie).

  Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar businessinnovatie@adapt.nl of bel ons op 085 – 018 8745.

  Schrijf je nu in!