Laurens

Laurens van Piggelen

Bedrijven ondersteunen in de customer journey, zodat ze blijvend excelleren en innoveren. Met deze doelstelling heb ik diverse functies bij grote wereldwijd opererende bedrijven ingevuld in de afgelopen jaren, zoals hiervoor bij T-Systems. Hier heb ik naast rollen als service manager en business operations managers op het Shell account veelvuldig management teams ondersteund bij strategie-vorming en de daadwerkelijke uitvoer.

Er blijft zoveel te ontdekken en te doen bij bedrijven en dat heeft mij doen bewegen om in 2018 met Niels Adapt Innovatie te starten. Niels ken ik al sinds onze eerste baan bij Young Colfield als management trainee en nu vinden we elkaar op onze gedeelde passie. Wij bundelen onze uiteenlopende krachten en ervaringen om bedrijven helpen de scherpe keuzes te maken. Als bedrijf wil je toch weten of het goed gaat, omdat het met iedereen goed gaat, of omdat jij de juiste keuzes maakt?!

Naast Adapt Innovatie heb ik nog 2 passies waar ik mee bezig ben. Zo ben ik politiek actief, als bestuursvoorzitter van de VVD in Apeldoorn en bestuurslid bij het ‘Apeldoorns Business Collectief’, dat zich inzet op het stimuleren van lokaal ondernemen. Ik ben dan ook een echte Apeldoorner, dat stadje/dorp op een prachtige locatie aan de rand van de Veluwe, samen met mijn vrouw en 2 jonge kinderen.